Home

Over Quotation
Over mij: opleiding en werkervaring
Over mij: trainingservaring
Diensten
Reacties van klanten
Contact
Disclaimer
Over mij: opleiding en werkervaringOpleiding en werkervaring

Ulrich Oron behaalde in 1998 zijn apothekersdiploma aan de Universiteit Utrecht. Het was echter nooit zijn doel om openbaar apotheker te worden; zijn interesses liggen meer op macroniveau. Dit bleek ook al uit zijn afstudeeronderzoek naar een hemodialyse-methode om radioactieve stoffen uit het lichaam te kunnen verwijderen na een kernramp.
Na zijn apothekersexamen heeft Ulrich diverse functies vervuld op het gebied van de toelating en vergoeding van geneesmiddelen en andere interventies. Na zijn apothekersopleiding heeft hij in 2005 een MBA opleiding afgerond bij het Henley Management College (UK), en momenteel volgt hij een bachelorstudie Rechten (algemeen/Nederlands Recht).
Aanvankelijk werkte Ulrich op het gebied van registratie voor humane en veterinaire geneesmiddelen; op basis van klinische, toxicologische en chemisch-farmaceutische gegevens de markttoelating van nieuwe geneesmiddelen realiseren. Na succesvolle (Europese) registratietrajecten, ontwikkelde hij binnen zijn toenmalige werkomgeving een health economics functie, die vervolgens vorm kreeg in een market access functie (prijzen, pakketopname/vergoeding, health economics en outcomes research) en uiteindelijk werd gecombineerd in een afdeling onder zijn leiding.
Als consultant gaf Ulrich van 2006 tot 2008 leiding binnen een consultancy groep, gespecialiseerd in economische analyses, meta-analyses, kostenstudies etc.
Daarna deed Ulrich ervaring op in de ziekenhuisfarmacie, verantwoordelijk voor market access in een farmaceutisch bedrijf dat zich volledig op de ziekenhuiszorg richtte. Ook was Ulrich verantwoordelijk voor market access in een kleiner bedrijf dat binnen de Benelux - als onderdeel van een wereldwijde organisatie - actief is op het gebied van geneesmiddelen, medische hulpmiddelen en andere medische technologieën.

In 2013 koos Ulrich ervoor de stap te maken naar het werken als zelfstandige. Naast eigenaar van Quotation training en advies is Ulrich als zelfstandig adviseur verbonden aan C3 Adviseurs en Managers. zie: 
http://www.c3am.nl

Home